Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada siyah uzun saçlı bebek görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına yorulur.

Rüyada saçını uzun ve siyah görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalettir.

Rüyada saçı uzun ve siyah görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada uzun siyah saç görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah uzun saç görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçları uzun ve siyah görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, günahlarına tövbe edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments