Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını uzun görmek

Rüyada saçlarını uzun görmek

Rüyada saçlarını uzun görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını uzun gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri yapabileceklerinizi engelleyebilir ya da genel anlamda sizi sınırlandırabilir.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada kel birini uzun saçlı görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarını uzun görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada uzun saç ve sakal görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada uzun saçı olduğunu görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin saçını uzun görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun saçlı bebek görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments