Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçlı erkek çocuğu görmek

Rüyada uzun saçlı erkek çocuğu görmek

Rüyada uzun saçlı erkek çocuğu görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Rüyada erkek çocuğunun saçını uzun görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına inanılır.

Rüyada uzun saçlı erkek çocuğu görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin saçını uzun görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada uzun erkek saçı görmek spora başlayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah saçlı erkek görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Rüyada erkek uzun saç görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada erkeğin saçını uzun görmek zor durumlarda kalacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçlı erkek bebek görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, o kapıyı kapatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments