Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kel birini uzun saçlı görmek

Rüyada kel birini uzun saçlı görmek

Rüyada kel birini uzun saçlı görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine inanılır.

Rüyada kel birini uzun saçlı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Rüyada kel birini uzun saçlı görmek rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada keli saçlı görmek gün yüzü görmeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada saçları kel görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, işlerinin iyi gideceğine inanılır.

Rüyada saçların dökülmesi kel olmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalettir.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına alamet eder.

Rüyada saçların kel olduğunu görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı kel görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada saçın yarısını kel görmek geçim derdinin olmayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments