Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta uzun kıl görmek

Rüyada bacakta uzun kıl görmek

Rüyada bacakta uzun kıl görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, şifaya kavuşacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada bacakta uzun kıl gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Rüyada bacakta uzun kıllar görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine tabir olunur.

Rüyada bacakta uzun kıl görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bacaklı örümcek görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, adını aklamayı başaracağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalettir.

Rüyada uzun bacaklı at görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun bacak görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına inanılır.

Rüyada uzun bacaklı insan görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine alamet eder.

Rüyada bacaktaki kılları almak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, ailesini kaybedeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları kıllanmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments