Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli kilim görmek

Rüyada desenli kilim görmek

Rüyada desenli kilim görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada desenli kilim gördüyseniz:

  • Sadece duygusal açıdan biraz huzursuzsunuz.

Rüyada desenli kilim görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işaret eder.

Rüyada zebra deseni görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kazancının günden güne çok artacağına alamet eder.

Rüyada desenli bilezik görmek daima afiyette olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada desen çizmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada desenli elbise giymek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada desenli çanta görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada leopar desenli kürk görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, anne baba duaları alınacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına işarettir.

Rüyada desenli gömlek görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments