Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun gemi görmek

Rüyada uzun gemi görmek

Rüyada uzun gemi görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada uzun gemi gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirerek ne tür tepkiler alacağınızı gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada uzun gemi görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işarettir.

Rüyada karadan gemi yürütmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini gemide görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine tabir olunur.

Rüyada gemiye binmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyle bir yere gitmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde gemi görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada gemiye tırmanmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle gemiye binmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments