Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun elbise görmek

Rüyada uzun elbise görmek

Rüyada uzun elbise görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada uzun elbise gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Rüyada uzun yeni elbise giymek yorgun ve gergin günler geçireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada uzun yeşil elbise giymek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil uzun elbise görmek arabasını ve toprağının olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada uzun elbise görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Rüyada uzun bir elbise giymek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına inanılır.

Rüyada siyah uzun elbise giymek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun elbise giymek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Rüyada pembe uzun elbise giymek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments