Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun dağ görmek

Rüyada uzun dağ görmek

Rüyada uzun dağ görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, istenmeyen olayların olacağına, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun dağ gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Rüyada uzun dağ görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, hayallerinin söneceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına delalet eder.

Rüyada dağda mantar görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ ve yeşillik görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağda koşmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Rüyada dik bir dağ tırmanmak dinç kalacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek dağ görmek anne ve baba duası alınacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Rüyada dağ kayması görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sorunlarının yakında biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments