Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan görmek

Rüyada dağdan görmek

Rüyada dağdan görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağdan gördüyseniz:

  • Rekabet içeren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada buğday dağıttığını görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada dağ keçisi görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanmış dağ görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada yanan dağ görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada kağıt para dağıttığını görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada delik dağ görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağda asker görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, hayatının tamamen altüst olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments