Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda mantar görmek

Rüyada dağda mantar görmek

Rüyada dağda mantar görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada dağda mantar gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamların içine çekilebilirsiniz.

Rüyada dağda mantar görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ mantarı görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet eder.

Rüyada dağda mantar toplamak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan mantar toplamak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, bereketli bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah mantar görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mantar görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, koltuğunun yükseleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulur.

Rüyada tırnakta mantar görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mantar topladığını görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments