Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ kayması görmek

Rüyada dağ kayması görmek

Rüyada dağ kayması görmek rızkının artacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada dağ kayması gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Rüyada dağın kaymasını görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada dağ kayması görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, iyiliklerden yüz çevirmeye delalet etmektedir.

Rüyada kaynamış bulgur görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin kaynatmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaynayan yumurta görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına delalettir.

Rüyada kaynamış et görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, şansın kapanacağına inanılır.

Rüyada çay suyu kaynatmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada kaynına aşık olmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments