Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çene kemiği görmek

Rüyada çene kemiği görmek

Rüyada çene kemiği görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, neşesine kavuşacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada çene kemiği gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada çene kemiği görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, şansının da döneceğine inanılır.

Rüyada çene öpmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, büyük bir yenilgi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çenesinde tüy görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada çenesi çıkmak hidayete ermeyi de başaracağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin çenesini kırmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çenenin kilitlendiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada çene kilitlenmesi görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çene altında kıl görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments