Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir köprü görmek

Rüyada uzun bir köprü görmek

Rüyada uzun bir köprü görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Rüyada uzun bir köprü gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin, işlerinizin veya planlarınızın istediğiniz şekilde yol almasını istiyorsanız, öncelikle yola çıkmalısınız.

Rüyada uzun bir köprüden geçmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun bir köprü görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, hastaysa şifa bulacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun köprüden geçmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Rüyada uzun köprü görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada ip köprü görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada köprü çizmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç köprüden geçmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, hayatına bakacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada asma köprüden geçmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments