Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü çizmek

Rüyada köprü çizmek

Rüyada köprü çizmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprü çizmek gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Rüyada köprü çizmek işlerin çok büyümeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada balık resmi çizmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada birinin resmini çizmek özel hayatının da yolunda gideceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Rüyada hayvan resmi çizmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, ruhani önderlik yapacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kolu çizmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin resmi çizmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada arabayı çizdirmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına inanılır.

Rüyada atatürk resmi çizmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, koltuğunun yükseleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments