Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bacak görmek

Rüyada uzun bacak görmek

Rüyada uzun bacak görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bacak gördüyseniz:

  • Bazı planların üzerinden geçme veya bazı düzenlemeleri yenileme ihtiyacı doğabilir.

Rüyada uzun bacaklı örümcek görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada bacakta uzun kıllar görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına inanılır.

Rüyada uzun bacaklı insan görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulur.

Rüyada bacakta uzun kıl görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uzun bacak görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine alamet eder.

Rüyada uzun bacaklı at görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulur.

Rüyada bacak şişmesi görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, ekmeğinin verimli olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments