Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir üzüm görmek

Rüyada incir üzüm görmek

Rüyada incir üzüm görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işaret eder.

Rüyada incir üzüm gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Rüyada incir ve üzüm yemek çok büyük paralar kazanılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek sorunların tamamen biteceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm ve incir toplamak zengin olunacak bir işe girileceğine, hastalıklarını yeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada incir üzüm toplamak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada üzüm incir görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işarettir.

Rüyada üzüm ve incir yemek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, ortak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada incir üzüm yemek kırgınların barışacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments