Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm kusmak

Rüyada üzüm kusmak

Rüyada üzüm kusmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, onu dinleyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Rüyada üzüm kusmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir.

Rüyada üzüm kusmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına işarettir.

Rüyada beyaz renk kusmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada az kusmak rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada insan pisliği kusmak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akciğer kusmak çok büyük ferahlık yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Rüyada ciğer kusmak eşinden yana huzurlu olacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah kusmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam parçası kusmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments