Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine su serpildiğini görmek

Rüyada üzerine su serpildiğini görmek

Rüyada üzerine su serpildiğini görmek herkesin takdirinin toplanacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine su serpildiğini gördüyseniz:

  • Çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada üzerine su serpildiğini görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada serpmeyle balık tutmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, aile hayatlarını bozulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada serpme atmak kötülerin uzaklaştırılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada serkan ismini duymak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada tuz serptiğini görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada serme ekmeği görmek hayır dualarına nail olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, hayatın yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada serkan görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada serpme görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments