Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serkan görmek

Rüyada serkan görmek

Rüyada serkan görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kazançlı bir işe girileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada serkan gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Rüyada serkan görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada tuz serptiğini görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine alamet eder.

Rüyada serkan ismini duymak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada serpme atmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada serpme görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına delalet eder.

Rüyada serme ekmeği görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada serpmeyle balık tutmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada üzerine su serpildiğini görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments