Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serpme görmek

Rüyada serpme görmek

Rüyada serpme görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, büyük paralara sahip olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada serpme gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri ihmal etmemeli, askıda kalmış sorunları bir çözüm takvimi içinde ele almalısınız.

Rüyada serpme atmak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet eder.

Rüyada serpme görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hüsrana uğrayacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine su serpildiğini görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, gelirinin çoğalacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına alamet eder.

Rüyada serkan ismini duymak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine inanılır.

Rüyada serpmeyle balık tutmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, imkânsızı başaracağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalettir.

Rüyada tuz serptiğini görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serkan görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada serme ekmeği görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments