Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serpme atmak

Rüyada serpme atmak

Rüyada serpme atmak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada serpme atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada serpme atmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada serpme görmek duygularının ön plana çıkacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada serkan görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, canla başla çalışacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada serkan ismini duymak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada serme ekmeği görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuz serptiğini görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, uzun yıllar yaşayacağına işarettir.

Rüyada üzerine su serpildiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada serpmeyle balık tutmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments