Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine çorba dökmek

Rüyada üzerine çorba dökmek

Rüyada üzerine çorba dökmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine çorba dökmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Rüyada çorba üzerine dökmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorba dökmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorbayı dökmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına inanılır.

Rüyada tarhana çorbası dökmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada üzerine çorba dökmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası dökmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere çorba dökmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, onların yaralarına merhem olacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada domates çorbası içmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments