Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorbayı dökmek

Rüyada çorbayı dökmek

Rüyada çorbayı dökmek üzüntülerinin biteceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, elinin bollaşacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada çorbayı dökmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda doğru kişilere ulaşabilirsiniz.

Rüyada mercimek çorbası dökmek yeni bir ortama girileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada çorba dökmek aynı karşılığı alamayacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası dökmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada üzerine çorba dökmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yere çorba dökmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada çorba üzerine dökmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada çorbayı dökmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, borçlarını bitireceğine yorulur.

Rüyada kaşıkla çorba içmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments