Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde sümük görmek

Rüyada üzerinde sümük görmek

Rüyada üzerinde sümük görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, bilgi sahibi olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerinde sümük gördüyseniz:

  • Farkında olarak ya da olmayarak yavaş yavaş parlamanıza yardım edecek düzenlemelere doğru gidiyorsunuz.

Rüyada siyah sümüklü böcek görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elde sümük görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katı sümük görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada kuru sümük görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sümük yediğini görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayatının karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü sümüklü böcek görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, işlerin aksamayacağına tabir olunur.

Rüyada burun sümüğü temizlemek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sümüğünü yemek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments