Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan kaplumbağa görmek

Rüyada konuşan kaplumbağa görmek

Rüyada konuşan kaplumbağa görmek zorlukları teker teker aşacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, onurlu bir yaşam süreceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada konuşan kaplumbağa gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz olabilir.

Rüyada konuşan kaplumbağa görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağanın konuştuğunu görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada su kaplumbağasının çoğaldığını görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada turuncu kaplumbağa görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz ve kaplumbağa görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada evin içinde kaplumbağa görmek gözünün yaşını sileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa sevmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments