Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımı uzamış görmek

Rüyada saçımı uzamış görmek

Rüyada saçımı uzamış görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yaşamının tazeleneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet eder.

Rüyada saçımı uzamış gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Rüyada birinin saçını uzamış görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçının uzamasını görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada saç uzamış görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada saçı uzamış görmek içsel güvensizliklerinize, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçının uzamasını görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini saçı uzamış görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarımı uzamış görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ölünün saçını uzamış görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sevinç ve mutluluğa, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments