Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan kumanda görmek

Rüyada uzaktan kumanda görmek

Rüyada uzaktan kumanda görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, duaların kabul göreceğine işarettir.

Rüyada uzaktan kumanda gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Rüyada uzaktan kumandalı araba görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, başına uğursuzluklar geleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktan kumanda görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzaktan kumandalı araba kullanmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, ileri gideceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyon kumandası görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada kumandası görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumanda görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kumandalı oyuncak araba görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, işlerinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada tv kumandası görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments