Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumanda görmek

Rüyada kumanda görmek

Rüyada kumanda görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, iyiliğe kavuşacağına, duaların kabul göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına inanılır.

Rüyada kumanda gördüyseniz:

  • Stresli, telaşlı veya endişeli arkadaşları ya da aile üyelerini yatıştırma görevi size düşebilir.

Rüyada tv kumandası görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kumandalı oyuncak araba görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada kumanda görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan kumandalı araba görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada uzaktan kumandalı araba kullanmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, bol nimete kavuşulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon kumandası görmek saygınlığına leke sürüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, makamının ve ününün artacağına alamet eder.

Rüyada kumandası görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada uzaktan kumanda görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments