Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumandası görmek

Rüyada kumandası görmek

Rüyada kumandası görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Rüyada kumandası gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Rüyada kumandalı oyuncak araba görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumandası görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tv kumandası görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan kumanda görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada uzaktan kumandalı araba kullanmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan kumandalı araba görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kumanda görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon kumandası görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments