Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tv kumandası görmek

Rüyada tv kumandası görmek

Rüyada tv kumandası görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, mal ve para kazanılacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tv kumandası gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Rüyada televizyon kumandası görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumanda görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, işlerin aksayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tv kumandası görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktan kumandalı araba görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kumandalı oyuncak araba görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan kumanda görmek ferahlığa çıkacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına işarettir.

Rüyada kumandası görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktan kumandalı araba kullanmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments