Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde delik görmek

Rüyada evin içinde delik görmek

Rüyada evin içinde delik görmek zamandan da kar edeceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, moralinin genel olarak yerinde olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, işlerin kapanacağına, kalp kıracağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde delik gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Rüyada evin içinde delik görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada evin tavanını delik görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine inanılır.

Rüyada evin duvarında delik görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada evin ortasında delik görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde halı yıkamak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde dere görmek şansının kendinden yana olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde eşek görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine inanılır.

Rüyada evin içinde kuzu görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments