Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini uzak bir yerde görmek

Rüyada kendini uzak bir yerde görmek

Rüyada kendini uzak bir yerde görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, başarılı işlere imza atılacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada kendini uzak bir yerde gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin problemleriyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kendini uzak bir yerde görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hayırlı bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzak bir yerde olmak verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine inanılır.

Rüyada uzak bir yere yürümek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada uzakta cami görmek hızlanacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzak bir yere yolculuk yapmak yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada uzaklara gitmek o işten ekmek yiyeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada uzaktaki komşuyu görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaklara taşınmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments