Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin uzağa gittiğini görmek

Rüyada eşinin uzağa gittiğini görmek

Rüyada eşinin uzağa gittiğini görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, işlerinin günden güne açılacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eşinin uzağa gittiğini gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Rüyada eşinin uzaklaştığını görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine alamet eder.

Rüyada uzaktaki eşi görmek kafasının boşalacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin uzaklara gittiğini görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada uzaktaki eşini görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Rüyada eşinin uzağa gittiğini görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, şükrederek yaşayacağına, rahatının bozulacağına yorulur.

Rüyada uzakta olan eşini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada uzak yola gittiğini görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzakta olan arkadaş görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments