Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak yere taşınmak

Rüyada uzak yere taşınmak

Rüyada uzak yere taşınmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada uzak yere taşınmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşamanız mümkündür.

Rüyada uzak bir yere taşınmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada uzak yere taşınmak büyük kazançlar getireceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzaklara taşınmak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalet eder.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak evdeki nimetin çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek çok başarılı olunacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada uzak bi yere gitmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir yere gideceğini görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, idealist davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzak yer görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments