Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uyurken izlemek

Rüyada birini uyurken izlemek

Rüyada birini uyurken izlemek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, adeta havalara uçacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada birini uyurken izlemek gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada birini uyurken izlemek keder yaşayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini uyurken izlemek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği erkeği uyurken görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada babasını uyurken görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasını uyurken görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü uyurken görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslanı uyurken görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments