Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanı uyurken görmek

Rüyada babanı uyurken görmek

Rüyada babanı uyurken görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok daha mutlu olunacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, içine fesat düşeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, her anlamda güçleneceğine delalet eder.

Rüyada babanı uyurken gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada ölmüş babayı uyurken görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada babasını uyurken görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasını uyurken görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne babayı uyurken görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen babayı uyurken görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada ölen babasını uyurken görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada babayı uyurken görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına işarettir.

Rüyada babanı uyurken görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yeni mallara kavuşacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments