Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedi uyurları görmek

Rüyada yedi uyurları görmek

Rüyada yedi uyurları görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına rivayet eder.

Rüyada yedi uyurları gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya evinizle ilgili konulara daha hassas yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada yedi uyurları görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine tabir olunur.

Rüyada uyurken görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Rüyada uyurken terlemek umutsuzluklarını geride bırakacağına, umutlarının kırılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada uyurken sarılmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, işlerinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi uyurken görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada uyur numarası yapmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada sevdiği erkeği uyurken görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments