Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uykusu olduğunu görmek

Rüyada çok uykusu olduğunu görmek

Rüyada çok uykusu olduğunu görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, makamının artacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok uykusu olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Rüyada uykuda korkmak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok uykulu olmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini uykuda görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada uykuda ağlamak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uyku uyumak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uyku hapı içmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, bereket ve zenginlik olacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uykulu olmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalet eder.

Rüyada derin uykudan uyanmak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments