Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyku uyumak

Rüyada uyku uyumak

Rüyada uyku uyumak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, kazancının tükenmeyeceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada uyku uyumak gördüyseniz:

  • Haber kaynaklarını iyi incelemelisiniz.

Rüyada uyku uyumak günahlarının affedileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına inanılır.

Rüyada uykuda namaz kılmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, gerginliğin biteceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uykuda ağlamak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uykudan uyanamamak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi uykudan uyandırmak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada uykulu olduğunu görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet eder.

Rüyada uykuda ölmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada derin uykudan uyanmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments