Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremle uyanmak

Rüyada depremle uyanmak

Rüyada depremle uyanmak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada depremle uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Rüyada depremle uyanmak insanlar tarafından ayıplanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada deprem görerek uyanmak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinde uyanmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalet eder.

Rüyada namaza uyandırılmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine yorulur.

Rüyada namaz kılarken uyanmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabusla uyanmak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada namaza uyandırmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, para ve zaman ayıracağına yorulur.

Rüyada ağlamak uyanmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments