Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı yanmak

Rüyada bacağı yanmak

Rüyada bacağı yanmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, rahat şekilde geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağı yanmak gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Rüyada bacağı yanmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işarettir.

Rüyada bacakları yanmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, mal ve para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağdan yanmak bahtın açılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada sudan yanmak geçim derdinden kurtulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada lavda yanmak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından yanmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, karalar bağlayacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada ateşten yanmak ihanet göreceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yangın yanmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments