Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları yanmak

Rüyada bacakları yanmak

Rüyada bacakları yanmak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, güzel işler yapacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, malının, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada bacakları yanmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri hata yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada bacağı yanmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada bacakları yanmak müşkül durumların üstesinden geleceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ütüden yanmak dedikodu edeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına alamet eder.

Rüyada çaydan yanmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceketi yanmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbisesi yanmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına inanılır.

Rüyada güneşte yanmak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşde yanmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments