Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından yanmak

Rüyada sırtından yanmak

Rüyada sırtından yanmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtından yanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada sırtı yanmak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, onları tebrik edeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına yorulur.

Rüyada sırtından yanmak eş ve evlat sahibi olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ceketi yanmak zor günlerini arkasında bırakacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada parmakları yanmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde yanmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yeni bir adım atılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ateş yanmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada dili yanmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşten yanmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments