Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütülmüş kelle görmek

Rüyada ütülmüş kelle görmek

Rüyada ütülmüş kelle görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ütülmüş kelle gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada ütülmüş kelle görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ütüyü fişte unutmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini ütü yaparken görmek sorunların ortadan kalkacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını ütü yaparken görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, o işten ekmek yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ütülenecek gömlek görmek tartışmalar yaşanacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ütü yapıldığını görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ütülü pantolon görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada ütü görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, yüksek bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments