Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ütü yaparken görmek

Rüyada kendini ütü yaparken görmek

Rüyada kendini ütü yaparken görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini ütü yaparken gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada ütü hediye almak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet eder.

Rüyada ütülenmiş kıyafet görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ütülenmiş elbise görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada ütülenecek çamaşır görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinde ütü yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet eder.

Rüyada yeni ütü görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, esenlik içinde olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada ütü satın almak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ütü yapan birini görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments