Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütü görmek

Rüyada ütü görmek

Rüyada ütü görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine inanılır.

Rüyada ütü gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmalısınız.

Rüyada ütülü çamaşır görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına inanılır.

Rüyada kızgın ütü görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada yanmış ütü görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına yorulur.

Rüyada sıcak ütü görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ütüsüz kıyafet giymek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada ütülenecek çamaşır görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, borçların hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını ütü yaparken görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ütüsüz gömlek görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments