Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütülenecek gömlek görmek

Rüyada ütülenecek gömlek görmek

Rüyada ütülenecek gömlek görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine tabir olunur.

Rüyada ütülenecek gömlek gördüyseniz:

  • Olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada ütüsüz gömlek görmek kişinin gönlünü alacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ütülenecek gömlek görmek iyilik bulacağına, üzüntülerin biteceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ütüsüz beyaz gömlek görmek geçiminin zor hale geleceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek müjdeli bir haber alacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Rüyada ütülü gömlek giymek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ütülenmiş gömlek görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments