Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını ütü yaparken görmek

Rüyada başkasını ütü yaparken görmek

Rüyada başkasını ütü yaparken görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, sorunların çözüleceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada başkasını ütü yaparken gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Rüyada ütülü gömlek giymek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada elbise ütülerken yakmak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet eder.

Rüyada ütü yapmak makbul olan şeylere, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, yüzünün hep güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ütülü çamaşır görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ütüsüz pantolon görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet eder.

Rüyada ütüyü yakmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulur.

Rüyada yanmış ütü görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ütülenmiş çamaşır görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments