Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne işlendiğini görmek

Rüyada üstüne işlendiğini görmek

Rüyada üstüne işlendiğini görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, tecrübe sahibi olacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada üstüne işlendiğini gördüyseniz:

  • Aklınızdaki proje veya hedefleriniz size çok şey katabilir.

Rüyada üstüne işlendiğini görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne işemesi görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsün üstüne binmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalettir.

Rüyada üstüne bir şey dökmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne atladığını görmek yeni iş kapılarının açılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çekirgenin üstüne atladığını görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments